Klantenbeoordeling 9/10

COCKTAILTAP HUREN AMSTERDAM

Geef mij maar Amsterdam, dat is mooier dan Parijs! En in Amsterdam kun je gemakkelijk een cocktailtap huren! Wat wil je nog meer?

Genieten van de beste cocktails in het hart van de stad? Heb jij binnenkort een verjaardag, babyshower, sweet sixteen, zakelijk event, festival of ga je misschien wel trouwen? Wil je graag cocktails schenken maar heb je geen zin om zelf te shaken of een dure cocktailbar in te huren? Dan is ons concept de oplossing!!

House of Bols

Centrum Amsterdam

Paulus Potterstraat 12

Delight Catering

Amsterdam-West

Jarmuiden 47

Welkom bij Cocktailtaphuren.nl, dé plek voor het huren van een professionele cocktailtap in Amsterdam. Ons concept is simpel: verse cocktails en mocktails, gemakkelijk en snel vanuit de cocktailtap voor een scherpe prijs. De cocktailtap is eenvoudig in gebruik en wordt compleet geleverd met het juiste glaswerk en bijpassende garnituren. Alle cocktails worden wekelijks vers gemaakt en zijn 100% vegan. Met een ruim assortiment, waaronder Pornstar Martini, Espresso Martini, en Margarita, is er voor ieder wat wils. Per cocktailtap kun je kiezen uit twee verschillende cocktails. Liever één cocktail en één mocktail? Dat kan natuurlijk ook!

Cocktailtap huren Ontdek het assortiment

cocktail tap
Om het nog makkelijker en goedkoper te maken, kun je in Amsterdam op meerdere locaties de tap zelf ophalen. Met onze installatievideo bij de hand, ben je in een paar minuten klaar om te cocktails te tappen.

Waarom een Cocktailtap Huren bij Ons? Centraal gelegen afhaallocaties: Haal je cocktailtap gemakkelijk op bij House of Bols in het centrum van Amsterdam. Professionele apparatuur: Onze cocktailtaps zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig te gebruiken. Veelzijdig aanbod: Kies uit een breed scala aan cocktailopties die perfect zijn voor elk evenement. Deskundige service: Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste tap en biedt ondersteuning bij installatie en gebruik.

Meer blogs


0 reacties

Waarmee kunnen wij u helpen?