Klantenbeoordeling 9/10

Privacy policy

Privacybeleid Cocktailtaphuren.nl

Cocktailtaphuren.nl, gevestigd te Schipholweg 947, Boesingheliede is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Cocktailtaphuren.nl verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • AdresgegevensTelefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Cocktailtaphuren.nl verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou.

Doel en grondslag van de verwerking van persoonsgegevens

Cocktailtaphuren.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Geautomatiseerde besluitvorming

Cocktailtaphuren.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Cocktailtaphuren.nl) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Cocktailtaphuren.nl bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens: maximaal 7 jaar na afloop van de overeenkomst.
  • NAW-gegevens: maximaal 7 jaar na afloop van de overeenkomst.

Delen van persoonsgegevens met derden

Cocktailtaphuren.nl verstrekt jouw persoonsgegevens niet aan derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst die wij met jou hebben, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Cocktailtaphuren.nl gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Hoe beveiligen wij jouw gegevens?

Wij nemen de beveiliging van jouw gegevens zeer serieus en hebben passende maatregelen genomen om jouw gegevens te beschermen tegen verlies, diefstal, ongeautoriseerde toegang en ongeoorloofde wijzigingen.

Wat zijn jouw rechten?

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Ook heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw gegevens of om deze verwerking te beperken. Neem hiervoor contact met ons op via de contactgegevens onderaan dit privacybeleid.

Wijzigingen in het privacybeleid

CocktailtapHuren behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen. Het is daarom aan te raden om regelmatig dit beleid te raadplegen.

Contact

Voor vragen over dit privacybeleid of het uitoefenen van jouw rechten kun je contact met ons opnemen via info@cocktailtaphuren.nl.

X

Waarmee kunnen wij u helpen?