Klantenbeoordeling 9/10

BAG IN BOX 10 LITER SEX ON THE BEACH

199,50
(Incl. BTW)
In Winkelwagen

Omschrijving

Welkom bij CocktailTapHuren.nl, dé plek waar je terecht kunt voor een unieke en handige oplossing voor jouw feesten en evenementen - Bag-in-Box cocktails van 10 liter!

Met onze Bag-in-Box cocktails bieden we jou de mogelijkheid om op een eenvoudige en efficiënte manier grote hoeveelheden cocktails te serveren. Deze handige oplossing is perfect voor feesten, bruiloften, bedrijfsevenementen en andere gelegenheden waarbij je veel gasten wilt voorzien van heerlijke cocktails.

Onze Bag-in-Box cocktails zijn verkrijgbaar in verschillende populaire smaken en worden geleverd in een handige, afsluitbare box van 10 liter. Hierdoor blijven de cocktails vers en van hoge kwaliteit gedurende het hele evenement. De box is gemakkelijk aan te sluiten op een cocktailtap, waardoor je met één druk op de knop de perfecte cocktails kunt tappen.

Liever wel shaken?: Wij leveren ook bag in box cocktails met een kraantje aan de zak, met een gemak tap je de cocktails over in een fles, vanuit de fles even kort shaken in de shake beker en je steelt alsnog de show achter de bar, en serveert tegelijkertijd gemakkelijk en snel verse cocktails.

Smaken: Pornstar Martini, Pornstar Martini Butterscotch, Espresso Martini, Amaretto Sour. Sex on the Beach, Watermelon Sour

Alcoholpercentage: 12%

Waarmee kunnen wij u helpen?